رگولاتور RMG 270MK2

270MK2

جدید

  • سایز: 2 اینج فلنچی
  • ورودی: 60 PSI
  • خروجی:5...2 PSI (قابل تنظیم)
  • ظرفیت: 1400 متر مکعب بر ساعت
  • ساخت کشور کانادا

جزییات بیشتر

0 ریال

افزودن به علاقه‌مندی‌ها

اطلاعات بیشتر

رگولاتور RMG 270MK2

رگلاتور آر ام جی

شرکت RMG سری رگلاتور هایی با طرح جریان به اصطلاح فواره ای را تحت مدل های 402 و 502 تولید نموده است.دامنه فشار کار ورودی رگلاتور آر ام جی مدل 270MK2 بسیار وسیع میباشد و استفاده از پایلوت در ان ها به صورت متصل به رگلاتور و یا به صورت جداگانه انتخابی میباشد.به طوری که در فشار خروجی تا 4 بار از پایلوت مدل 620 که متصل به بدنه رگلاتور آر ام جی سری 270MK2 است استفاده میشود و در فشار های ورودی بالا از پایلوت جداگانه یک یا دو مرحله ای استفاده میگردد.اساس سیستم کنترل پایلوت از نوع کنترل تناسبی انتگرالی یا pi میباشد.

رگلاتور ار ام جی مدل 270MK2 با اتصال فلنچی در اندازه های ورودی و خروجی 1.2.3 و 4 اینچ با کلاس ANSI 150 و 300 ارائه شده و امکان انتخاب رگلاتور با فلنچ های ورودی و خروجی متفاوت وجود دارد.افزایش قطر فلنچ خروجی موجب کاهش ابعاد ایستگاه و همچنین کاهش صدای رگلاتور ار ام جی سری 270MK2 میگردد.جنس بدنه از فولاد تزریقی بوده و همچنین سیت و پایلوت از جنس آلیاژ آلومینیوم و دیافراگم و آب بند ها نیز از جنس لاستیک مشابه پلاستیک NBR میباشند.بدنه رگولاتور آر ام جی مدل 270MK2 به گونه ایست که امکان نصب شیر قطع فشار در قسمت پایین ان وجود دارد.اکثر مدل های تولیدی این سازنده مجهز به شیر قطع فشار میباشد اما به دلیل تخصصی بودن مباحث فنی شیر های قطع فشار مطالب مربوطه در سر فصل آموزشی دیگری به صورت اجمالی بحث خواهد شد. لازم به ذکر است ساختمان رگولاتور آر ام جی سری 270MK2 به گونه ای ساخته شده است که دارای کمترین قطعات بوده و تعمیرات آن به سهولت انجام میگیرد و برای تعمیرات نیازی به باز کردن آن از روی خطوط ایستگاه نمیباشد.در رگولاتور ار ام جی مدل 270MK2 گاز وارد شده از فلنچ ورودی در ابتدا به داخل مجرایی که به صورت عمود بر مسیر ورودی و در وسط محفظه رگلاتور قرار دارد وارد میشود.

در صورت مجهز بودن رگولاتور ار ام جی سری 270MK2 به شیر قطع فشار در قسمت پایین این مجرا محلی برای نصب اریفیس شیر قطع فشار تعبیه شده است.ضخامت قسمت بالای این کانال افزایش یافته تا امکان جا گذاری یک رینگ فلزی روی آن وجود داشته باشد.این قطعه فلزی که عملکردی مشابه با کلوژر در رگلاتور های جریان محوری و یا اریفیس در سایر رگلاتور ها دارد به صورت مشبک ساخته شده و سطح آن بسیار صاف و صیقلی بوده و همچنین تعیین کننده ظرفیت رگلاتور میباشد.گاز در برخورد با دیافراگم تغییر مسیر داده و هنگام عبور از شیار های دیسک سرعتش افزایش و در نتیجه فشار آن کاهش میابد.

سازنده این امکان را فراهم ساخته است تا جهت کاهش صدا از یک صداگیر از جنس فوم فلزی بتوان در زیر دیسک مشبک استفاده نمود.

دیافراگم ضخیمی نیز که لبه ی ان بین درپوش محفظه بالای رگلاتور RMG مدل 270MK2 و بدنه ی آن مهار شده است به یک صفحه تخت فلزی در بالای آن و یک قطعه مخروطی در زیر آن که به منظور هدایت مسیر جریان تعبیه شده است متصل میباشد.هنگامی که این دیافراگم بر روی سطح رینگ مشبک قرار میگیرد موجب مسدود ساختن مسیر جریان گاز میگردد.یک فنر تثبیت کننده نیز روی دیافراگم قرار دارد که منجر به بسته شدن رگلاتور در حالت عادی خواهد شد.

هرگاه فشار وارده از طرف گاز ورودی بیشتر از فشار اعمال شده بر بالای آن باشد دیافراگم از سطح رینگ مشبک فاصله گرفته و متعاقبا گاز از دهانه دریچه و کجاری کلوژر عبور مینماید.

بررسی اجمالی مکانیزم مذکور نشان میدهد که دیافراگم در رگلاتور RMG سری 270MK2 علاوه بر عمل مقایسع وظیفه کنترل فشار را نیز عهده دار میباشد.

گاز تغذیه پایلوت از یک اتصال روی قسمت ورودی بدنه منشعب شده و لذا در این مرحله جهت جلوگیری از ورود ناخالصی به درون پایلوت از فیلتری که به همین منظور تعبیه شده است عبور مینماید.

در ورودی پایلوت گاز از یک محدود کننده جریان قابل تنظیم عبور مینماید.این پیچ قابل تنظیم سرعت واکنش رگلاتور را در مقابل تغییرات فشار خروجی خط تعیین نموده و به عبارتی سیستم کنترل را به نوع انتگرالی یا RESET مجهز میکند.به طوری که میتوان با توجه به نوع بهره برداری از رگولاتور RMG مدل 270MK2 با پیچاندن و تنظیم آن مقدار جریان گاز بارگذاری را محدودتر و در نتیجه عکس العمل رگلاتور را کند تر نمود.

گاز خروجی از این محدود کننده مطابق با عملکرد تمامی سیستم های بارگیر به دو قسمت تقسیم میشود:1.به عنوان جریان گاز بارگذار به روی دیافراگم اصلی 2. وارد پایلوت میگردد.

با این توصیف همانگونه که در فصول قبل بدان اشاره شد هرگاه پایلوت باز شود و گاز را از خود عبور دهد فشار بارگذاری کاهش یافته و مجرای عبور گاز در رگلاتور نیز باز خواهد شد .پایلوت رگلاتور های RMG مدل 402 که بیشتر در شبکه های گاز رسانی ایران مورد استفاده قرار میگیرد از نوع 640 بوده و در صورتی که فشار خروجی کمتر از 4 بار باشد در کنار آن از یک رگلاتور تغذیه یا فیدر با مدل 620 نیز استفاده خواهد شد.

در فشار های ورودی بالاکه تغییرات فشار بیشتر از 15 بار است از فیدر مدل 630 استفاده میشود.اما از انجا که این نوع رگلاتور ها در ایستگاه های مرز شهری نصب شده و تغییرات فشار ورودی کمتر از 15 بار میباشد لذا نیازی به نصب رگلاتور تغذیه نبوده و پایلوت مورد نظر از نوع 640 و یک مرحله ای خواهد بود.

ساختمان این پایلوت دارای سه محفظه بوده که توسط دو دیافراگم متصل به هم از یکدیگر جدا میشوند.محفظه اتمسفریک فنر تنظیمی و محفظه کنترل که دارای فشاری بیشتر از فشار خروجی بوده و بین دیافراگم قرار دارد و محفظه دریافت فشار خروجی که دارای فشار خروجی خط میباشد.در پشت پایلوت بلوکه ای قرار دارد که کلیه اتصالات و پیچ سیستم محدود کننده روی آن قرار داشته و از طریق سوراخ ها مجاری داخلی و آب بند ها گاز مربوط به هر محفظه به آن ها منتقل میشود.

دز صورتی که فشار خروجی کمتر از نقطه تنظیم باشد گاز ورودی پایلوت از طریق یک نازل وارد فضای بین دو دیافراگم شده و از طریق یک اتصال به خروجی خط منتقل و تخلیه میشود.

نیروی حاصل از فشار فنر تنظیم رگولاتور RMG سری 270MK2 به سطح زیرین دیافراگم پایین و فشار خروجی خط نیز به روی دیافراگم فوقانی وارد میشود.بر روی این سطح دیافراگم فوقانی علاوه بر فشار خروجی فشار ثابت یک فنر تثبیت کننده نیز همواره اعمال میگردد.

قطعه ای که دارای مکانیزمی مانند رله میباشد در فضایی بین دو دیافراگم جانمایی گردیده که علاوه بر این تغییر موقعیت سیت وظیفه عامل تناسبی را در پایلوت عهده دار میباشد.نقش سیت در این رله باز و بست دهانه نازل بوده و هر گاه فشار ناشی از فنر تنظیم از مجموع فشار خروجی و فنر تثبیت کننده بیبشتر شود.دو دیافراگم به همراه رله مذکور به طرف بالا حرکت نموده و دهانه نازل را باز خواهد نمود.

همانطور که پیش تر گفته شد مکانیزم این رله به گونه ایست که اثر تناسبی را در کنترل فشار ارضا مینماید به طوری که با جانمایی یک فنر نازک در پشت سیت فاصله دریچه و سیت کاهش یافته و طبیعتا دهانه نازل در مواقع انسداددریچه قدری زود تر از حرکت دیافراگم ها بسته خواهد شد و همچنین در زمان باز شدن دهانه اثر فشردگی فنر منجر به ایجاد یک تاخیر زمانی میشود و در نتیجه تغییرات فشار بارگذاری مناسب تر با تغییرات فشار خروجی میگردد.با این توصیف باید توجه شود که حساسیت این رگلاتور به طور چشمگیری بستگی به فشردگی این فنر ضعیف خواهد داشت.

یک شیر ربع گرد در مسیر اتصالات پایلوت جانمایی شده است.همانطور که مشاهده میشود مجرایی که از ورودی رگلاتور منشعب میشود به دو بخش تقسیم شده که یکی به سمت پایلوت و دیگری به سمت شیر ربع گرد هدایت میشوند.گاز خروجی از شیر ربع گرد نیز به مجرای فشار بارگذاری و متعاقبا یر روی دیافراگم اصلی رگلاتور منتقل میگردد.در مواقع راه اندازی که دریچه عبور گاز در پایلوت مسدود میباشدباز نمودن شیر ربع گرد منجر به انتقال تمامی گاز ورودی بر روی دیافراگم رگلاتور و طبیعتا بسته شدن مسیر عبور گاز در خط لوله خواهد شد.حالا با باز نمودن آن و بسته بودن دریچه رگلاتور میتوان روند تنظیم پایلوت را با دقت بیشتری انجام داد . به طور کلیباز نمودن شیر ربع گرد همواره منجر به انسداد مسیر عبور گاز در خط لوله میگردد.

شرکت ایران پویا صنعت نماینده ی کمپانی RMG در ایران آمادگی تامین محصولات مدنظر شما را دارا میباشد.جهت بهره مندی  از مشاوره رایگان با مهندسان مجرب خط گاز ما تماس بگیرید.

نقد و نظرات

نوشتن نقد و نظر

رگولاتور RMG 270MK2

رگولاتور RMG 270MK2

  • سایز: 2 اینج فلنچی
  • ورودی: 60 PSI
  • خروجی:5...2 PSI (قابل تنظیم)
  • ظرفیت: 1400 متر مکعب بر ساعت
  • ساخت کشور کانادا

نوشتن نقد و نظر

30 محصولات دیگر در همان شاخه: